Националният BMW събор ще се проведе в Стара Загора на 17 юни

Стара Загора отново е домакин на най-чаканото събитие за почитателите на немското автомобилостроене – Национален BMW събор 2023. Събитието ще се проведе на бившето летище край Стара Загора, на 17 юни. Официалното откриване е в 10:00 часа. Мощен рев на автомобили обещават организаторите. Реставрирани и добре поддържани класики ще застанат до последните модели от марката и това е само част от предвидените дейности.

bmw programa

По време на събора ще има зрелищно дрифт шоу, драг състезание и дрифт такси ще донесат допълнителни емоции за публиката. През целия ден ще има възможност и за любителски състезания. Програмата включва още много музика и конкурси, с атрактивни награди от партньорите на националната среща.

Специална томбола ще награди някой „с бензин в кръвта“ с нов автомобил. Това се случва за първи път по време на традиционните годишни срещи на феновете на марката.

Всичко любопитно, свързано с предстоящото събитие, е споделено на фейсбук страницата на организаторите BMW Club Bulgaria. До момента около 4 хил. души са заявили интерес към събитието. Билети има в мрежата на Евентим.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24