Националният BMW събор ще се проведе в Стара Загора на 17 юни

Стара Загора отново е домакин на най-чаканото събитие за почитателите на немското автомобилостроене – Национален BMW събор 2023. Събитието ще се проведе на бившето летище край Стара Загора, на 17 юни. Официалното откриване е в 10:00 часа. Мощен рев на автомобили обещават организаторите. Реставрирани и добре поддържани класики ще застанат до последните модели от марката и това е само част от предвидените дейности.

bmw programa

По време на събора ще има зрелищно дрифт шоу, драг състезание и дрифт такси ще донесат допълнителни емоции за публиката. През целия ден ще има възможност и за любителски състезания. Програмата включва още много музика и конкурси, с атрактивни награди от партньорите на националната среща.

Специална томбола ще награди някой „с бензин в кръвта“ с нов автомобил. Това се случва за първи път по време на традиционните годишни срещи на феновете на марката.

Всичко любопитно, свързано с предстоящото събитие, е споделено на фейсбук страницата на организаторите BMW Club Bulgaria. До момента около 4 хил. души са заявили интерес към събитието. Билети има в мрежата на Евентим.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber