„Бебемания“ гостува в Стара Загора

На 26 и 27 април 2024 г. ще се проведе изложението „Бебемания“, чийто организатор за поредна година е Асоциацията на търговците на стоки за детето в България. В територия на изобилието за най-малките старозагорчета ще се превърне в края на покритият пазар „Васил Шаханов“ в кв. „Казански“. Форумът се провежда вече 18 години подред, досега е имало и пролетни, и есенни изложения. Уникалното е, че „Бебемания“ излиза извън София за първи път и първото ѝ извънстолично гостуване е в Стара Загора. 

Bebemania

Своите продукти ще изложат 46 фирми, всички те са български производители и дистрибутори на стоки за бебето и детето. Участие ще вземе и първата частна банка за стволови клетки.

Достъпът до „Бебемания“ е свободен, продажбите ще бъдат на преференциални цени, уверяват от асоциацията организатор. Те канят бъдещите и настоящите родители от Стара Загора и да купят, и да се зарадват на атрактивните подаръци, които са им подготвили.

От дрехи и играчки до оборудване и аксесоари – „Бебемания“ предлага всичко необходимо за най-малките и най-важните човеци в семейството. Това е възможност не само за изгодна покупка, но и да се запознаете с най-новите тенденции и иновации за 2024 г. и да получите информация за представяните продукти от първа ръка, твърдят от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България.

Първото гостуване на „Бебемания“ се провежда с подкрепата на Община Стара Загора.

Работното време на изложението в покрития пазар „Васил Шаханов“ е от 10:00 до 18:00 часа на 26 април и от 10:00 до 16.00 часа на 27 април.

новини Стара Загора  www.infoz.bg