Публично обсъждане на Проекта на бюджет 2017 на Община Стара Загора

На 29 декември 2016 г., от 17:30 часа, в зала „Петко Славейков" на Общински съвет Стара Загора ще се проведе публично обсъждане на Проекта на бюджет на Община Стара Загора за 2017 г.

На основание  чл. 44, ал. 8, т. 1 от ЗМСМА, чл. 84, ал. 2 от Закона за публичните финанси и в изпълнение на чл. 30 от Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Стара Загора, кметът на Община Стара Загора отправя покана за участие в обществено обсъждане на Бюджет 2017.

Материали за проекта на Бюджета на Община Стара Загора за 2017 година са публикувани на интернет страницата на общината.   

Становища и предложения по проекта за бюджет 2017 година могат да се представят в деловодството на общината и на имейли: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., от датата на публикуване на поканата.

За допълнителна информация, справки и въпроси - телефони: 042 600906 и 042 614634.

www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

park stara zagora 02Милиони американци наблюдаваха пълното слънчево затъмнение

barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД