Пламен Йорданов

Новият областен координатор на ГЕРБ - Стара Загора е Пламен Йорданов

Пламен Йорданов е новият областен координатор на партията в Стара Загора. Той е утвърден с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Пламен Йорданов беше народен представител от ГЕРБ в 42-ото и 43-ото (до януари 2017 г.) Народно събрание.

plamen yordanovДосега този пост се заемаше от кмета Живко Тодоров, но поради голямата му ангажираност като градоначалник на община Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на партията, е освободен по негова молба.

„Решението беше взето и подкрепено на среща с общинските ръководители от Старозагорска област" - съобщи народният представител и доскорошен председател на Общинския съвет на Стара Загора Емил Христов.

„Ще заложа на приемствеността в работата, защото за всички е видимо, че структурата на ГЕРБ в нашата област е една от най-силните в страната“ - каза Пламен Йорданов. Една от основните задачи, която си поставя е да надгради добрите резултати. Предстоят отчетни събрания по общини, за да се отбележат силните и слабите страни от изминалите избори, да се направят анализи.

„Започваме и подготовката за следващите местни избори през 2019 г. и имаме амбицията да спечелим още две кметски места в областта, едното е в Чирпан“ - обяви Пламен Йорданов.

Пламен Йорданов е избран за областен координатор на партия ГЕРБ в Стара Загора

www.infoz.bg