Известни актьори гостуват в Стара Загора с "Маршрутка"

Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Диян Мачев, Кирил Ефремов, Стефан Денолюбов и Богдан Казанджиев ще гостуват в Стара Загора с комедията "Маршрутка". от Елин Рахнев. Тя ще бъде представена на 31 май от 19:30 часа в Синдикалния дом.

МаршруткаПътуването с "Маршрутка" е валс за сетивата, произведение на изкуството, сълзотворен сюжет за кино или театър. То няма нищо общо с пътя, с някаква крайна точка. То е абсурд в абсурда, задръстване в задръстването, кикот в сълзата. То е безцеремонна траектория на живеенето ни, каймак на общественото, тотална анатомия на днес. То няма нищо общо с градския транспорт. 

Пътуването с "Маршрутка" е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал. То е като азбука на последните години, като евъргрийн на бъдещето.

Цена на билетите: 10, 12, 14 и 16 лева на каса Билетен център (източна страна на Универсален магазин). Предварителни резервации се приемат на: 0877 373489, 0898 293951 или на Facebook: Импресарска къща "Вер-ди Арт".

www.infoz.bg