Ивелина Кедикова е новият общински председател на Движение България на гражданите в Стара Загора

Общинската структура на Движение България на гражданите избра свой нов лидер. Това е Ивелина Кедикова, на 30 години, магистър по икономика. Тя е един от учредителите на младежката структура на Движение България на гражданите в Стара Загора.

Ivelina Kedikova DBG stara zagoraИвелина Кедикова развива собствен бизнес в родния си град вече няколко години. Член на Управителния съвет на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора. Семейна е, има едно дете. Обича конете и язди за удоволствие. Свободолюбивият ѝ дух се изкушава и от бързи мотори, уточняват в изпратено от Движението прессъобщение.

Ивелина Кедикова беше в листите на Реформаторския блок за общински съветници и за народни представители при последните избори. Пред членовете на Движение България на гражданите – Стара Загора тя обеща отговорно и справедливо отношение към хората от организацията и към всички проблеми, пред които ще се изправи.

„Тази дясна партия има нужда от нас. Хората, които избрахме да останем и да се борим тук в България, върнахме се в родния град, сме хора, които вярват в успеха“. Това каза новоизбраният лидер и даде ясна заявка, че ще работи и критично към местната власт за развитието на града. Няма да бъда типичния политик - добави Ивелина Кедикова - ще питам хората и ще давам работещи предложения.

В края на септември Движение България на гражданите ще проведе извънредно национално събрание. Делегатите от област Стара Загора са 21 и са вече избрани на общински събрания. Очаква се мястото на председателя в оставка Меглена Кунева да заеме някой от досегашните заместник председатели. Изненади при този избор не са изключени.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24