Очаква се запомнящ се футболен спектакъл с Христо Стоичков в Стара Загора на 20 септември

Уникален спектакъл с над 150 участници ще радва публиката на 20 септември 2017 г. по време на звездния футболен мач между Дрийм тима на Барселона и отбора на Христо Стоичков на стадион “Берое”.

Стара Загора ще посрещне едни от най-големите имена в света на футбола с богата музикална и танцова програма, включваща обичани български артисти. Подготовката за супер шоуто тече с пълна сила, като всички специални гости усилено репетират.

Във въздействащия спектакъл участие ще вземат музиканти и танцьори от фолклорен ансамбъл "Загоре" - емблема на Града на липите, които ще развълнуват публиката с магията на тракийския народен танц и музика. На зеления терен ще излязат още солисти от Старозагорската опера, за да вдигнат адреналина на всички гости на събитието с впечатляващо изпълнение. Екипът зад мащабния проект е предвидил още редица изненади, специални гости и гарантирани емоционални моменти.

Водещ на грандиозното футболно шоу е актьорът Станимир Гъмов, който е роден в Стара Загора. Режисьор на феноменалния спектакъл на 20 септември е Борис Радев, който година и половина след невероятния успех на „50 години номер 8“, отново ще превърне звездното събитие с Христо Стоичков в истински празник.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Началото е от 20:00 часа.

Футболната среща ще бъде излъчена пряко по bTV Action и онлайн.

Всичко за предстоящото футболно шоу на стадион "Берое"

www.infoz.bg

barca beroe