Стартира онлайн конкурс Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение

Стартира онлайн конкурс „Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение“

Кметството на село Хрищени и НЧ „Стефан Генчев 1901“, съвместно с Община Стара Загора, обявиха онлайн конкурс на тема „Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение“. „Отдайте се на своето въображение, развихрете фантазията си, пресъздайте по оригинален начин многото приложения на прекрасния оранжев плод“, призовават организаторите.

Те очакват на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. снимки на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси… дори и записани от участниците видеопослания.

Предложенията ще вземат участие в специална изложба, която ще бъде открита в пенсионерския клуб на село Хрищени. Творбите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Читалище Стефан Генчев Хрищени“. Ще има награди и грамоти.

„Традиционният фестивал на райската ябълка тази година няма да се състои, но ние искаме да запазим празника, който с много любов сътворяваме вече четиринайсет години. Поради това искаме да създадем онлайн нашето цветно събитие“, обясни кметът на село Хрищени Радка Желева.

Срокът за изпращане на снимки и творби е 30 ноември 2020 г. Предложенията трябва да са придружени с трите имена на автора, възраст, населено място и телефон за обратна връзка.

Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на организаторите на 4 декември.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24