Стартира онлайн конкурс Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение

Стартира онлайн конкурс „Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение“

Кметството на село Хрищени и НЧ „Стефан Генчев 1901“, съвместно с Община Стара Загора, обявиха онлайн конкурс на тема „Райската ябълка - божествено, красиво и вкусно изкушение“. „Отдайте се на своето въображение, развихрете фантазията си, пресъздайте по оригинален начин многото приложения на прекрасния оранжев плод“, призовават организаторите.

Те очакват на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. снимки на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси… дори и записани от участниците видеопослания.

Предложенията ще вземат участие в специална изложба, която ще бъде открита в пенсионерския клуб на село Хрищени. Творбите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Читалище Стефан Генчев Хрищени“. Ще има награди и грамоти.

„Традиционният фестивал на райската ябълка тази година няма да се състои, но ние искаме да запазим празника, който с много любов сътворяваме вече четиринайсет години. Поради това искаме да създадем онлайн нашето цветно събитие“, обясни кметът на село Хрищени Радка Желева.

Срокът за изпращане на снимки и творби е 30 ноември 2020 г. Предложенията трябва да са придружени с трите имена на автора, възраст, населено място и телефон за обратна връзка.

Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на организаторите на 4 декември.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber