В Стара Загора ще гостува комедията „Кучки“

Комедията „Кучки“ ще бъде представена в Стара Загора на 15 февруари от 19:00 часа в Културен център „Стара Загора“. Режисьор е Асен Блатечки. В спектакъла участват: Станимир Гъмов, Невена Бозукова – Неве, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата. Авторът на пиесата „Жена ми се казва Борис“ - Рафи Шарт, пренася публиката в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже.

Една вечер 22-годишният Франк (Даниел Пеев) среща на кугар парти Ванеса (Невена Бозукова), най-добрата приятелка на майка му. На сутринта след купона я води вкъщи. За нещастие майка му Люлю (Албена Павлова) се прибира неочаквано и ги заварва на дивана в хола. Шок и вихър от комични ситуации следват от създалите се обстоятелства.

Накрая Ванеса успява да убеди Люлю да се присъедини към клуба на зрелите жени и да посети тяхно парти. Точно на едно такова, след поредица от недоразумения, тя открива, че бившият съученик на сина ѝ Маню (Петьо Петков – Шайбата), е влюбен в нея от четвърти клас.
На всичко отгоре Люлю има сериозни финансови проблеми и е заплашена да загуби дома си в близките дни, ако не върне на банката огромния заем. Ситуацията е още по-умопомрачително смешна поради факта, че именно бившият ѝ съпруг Роже (Станимир Гъмов), директор на банковия клон и пълен неудачник, изпитва перверзно удоволствие от финансовите затруднения на бившата си жена и от перспективата тя да остане без покрив.

Пиесата завършва с утвърждаване на правото на зрелите жени да бъдат щастливи като поддържат свободни интимни отношения.

ВАЖНО: Препоръчителен родителски контрол 16+, съобщават от Импресарска къща „Вер-ди Арт“.

Билети: 25 и 30 лева.
Каса: Билетен център (между Универсален магазин и Джамията)
Работно време: 12:00 - 18:00 часа

Необходимо е посетителите да представят на входа някой от следните документи:

  • Сертификат за ваксинация;
  • Сертификат за преболедуване на ковид през последните 12 месеца;
  • Сертификат, удостоверяващ отрицателен антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), или отрицателен резултат от PCR тест (направен до 72 часа преди влизане в обекта).
  • За лица до 18 години не се изисква зелен сертификат.

Всички посетители в театъра трябва да носят предпазни маски.

kuchki

www.infoz.bg  www.infoz.bg