Мобилни станции за доставки на „ИКЕА България“ в Стара Загора и Велико Търново

„ИКЕА България“ постави началото на пилотен проект за доставки на онлайн поръчки до мобилен хъб във Велико Търново и Стара Загора. Графикът и локациите за тях ще са както следва – всеки четвъртък до Стара Загора – паркинг „Лидл“ и всеки петък до Велико Търново – паркинг „Мол Велико Търново“. Велико Търново и Стара Загора са първите градове на услугата „Поръчай и вземи от мобилен хъб“.

ikea bulgaria

Мобилният хъб представлява място с обозначения ИКЕА, откъдето клиентите могат лично да вземат своите поръчки директно от транспортното средство на превозвача без допълнително оскъпяване и да ги транспортират до дома си бързо и удобно.

„Ние от ИКЕА винаги сме били визионери по отношение на нови идеи и търсене на различен подход за подобряване на клиентското преживяване. С пилотния проект за безплатни доставки чрез мобилни станции се стремим да предоставим улеснен и изгоден достъп на още повече хора до нашите разнообразни предложения за дома. Първите клиенти във Велико Търново и Стара Загора вече получиха поръчките си и ни възнаградиха с отлични отзиви за новата услуга“, споделя Георги Колев, мениджър отдел „Нов бизнес“ на „ИКЕА България“.

За града на липите всички поръчки, направени до вторник, 16:00 часа, могат да бъдат взети в четвъртък на текущата седмица, а за града на царете – всички поръчки направени до сряда, 16:00 ч., могат да бъдат взети в петък. Заявките, генерирани след това, се получават през следващата седмица. Поръчките могат да бъдат заплатени само с кредитна или дебитна карта. Работно време за получаване е от 11:00 до 18:00 часа.

След успешното реализиране на пилотния проект във Велико Търново и Стара Загора, компанията има планове да разшири услугата „Поръчай и вземи от мобилен хъб“ и в други градове. През тази година предстои откриване на нов търговски обект ИКЕА в „Мол Велико Търново“.


За ИКЕА

ИКЕА предлага добре проектирано, функционално и достъпно, висококачествено обзавеждане на дома, произведено с грижа за хората и околната среда. Има няколко компании с различни собственици, работещи под марката ИКЕА, всички споделящи една и съща визия: да се създаде по-добро всекидневие за много хора. ИКЕА е основана в Швеция през 1943 година.


Относно франчайз системата на ИКЕА

Ритейл бизнесът на IKEA се управлява чрез франчайз система с франчайзополучатели, които имат право да предлагат и продават продуктовата гама на ИКЕА в рамките на определени географски територии. Inter IKEA Systems B.V. е собственик на концепцията ИКЕА и световен франчайзодател, който също така възлага на различни ИКЕА компании да разработват и предлагат продуктовата гама, както и да доставят комуникационни решения. Днес 12 различни групи компании имат право да притежават и управляват канали за продажба на ИКЕА съгласно франчайз споразумения с Inter IKEA Systems B.V.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg