Мол Galleria Стара Загора

Мол Galleria Стара Загора прави рестарт на пазаруването с грижа към безопасността на клиентите

От понеделник, 18 май, Мол Galleria Стара Загоравъзобновява своята дейност при усилени мерки за безопасност и дезинфекция, маркировка за спазване на дистанция и намалено работно време с цел предпазване на своите посетители. Търговският център е напълно готов да се върне към нормален режим на работа с повишена отговорност.

Galleria Stara Zagora 2

Клиентите на Galleria Стара Загора ще могат да се насладят на спокойно и безопасно пазаруване в любимите си магазини, сред които световните брандове H&M, New Yorker, LC Waikiki, Bershka, Pull and Bear, Deichmann, Tom Tailor и други.

Молът продължава да прилага всички мерки за почистване и дезинфекция, които се спазваха и по време на извънредното положение:

  • Всички критични точки се дезинфекцират регулярно.
  • Входове, санитарни помещения и бюро Информация са снабдени с дезинфектант за ръце.
  • Служителите по поддръжката са снабдени с маски и ръкавици.

За да се осигури по-голяма сигурност е въведен специален режим на достъп и движение в общите части. Поставени са и информационни табели и стикери, които насърчават клиентите да следват указанията за социално дистанциране.

Основен приоритет на Galleria Стара Загора е безопасността на посетителите и служителите в търговския център. Призивът към клиентите е да бъдат отговорни, да поставят маска и да почистват ръцете си с дезинфектант при влизане в търговския център, както и да спазват препоръчителна дистанция от 1.5 метра.

Мол Galleria Стара Загора очаква своите клиенти всеки ден от 10 до 21часа, съобщиха от пресцентъра на търговския център.

За момента остават временно затворени: заведенията за бързо хранене и детските зони.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

Създателят на прочутата антивирусна програма Джон Макафи беше открит мъртъв в затворническата си килия, след като в същия ден испанското правосъдие разреши екстрадицията му в САЩ. 75-годишният американец беше обвинен и издирван за данъчни измами в родината си

* * *
Върховният съд на Япония постанови, че семейните двойки трябва да използват едно и също фамилно име

* * *
Иран вероятно е извършил неуспешно изстрелване на ракета, носеща сателит, и подготвя нов опит

* * *
Земетресение с магнитуд 6 по скалата на Рихтер удари перуанската столица и други части на перуанското крайбрежие. Епицентърът е бил на стотина километра от Лима

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни

 

Ден на енергетика