Райони със спряно водоподаване в Стара Загора на 3 ноември

Водоснабдяване и Канализация ЕООД Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с изпълнение на монтажни дейности по проект ОП „Околна среда“ за  реконструкция на  водопроводна мрежа в град Стара Загора, че ще бъде спряно водоподаването и ще има  временни прекъсвания в часовете от 08:30 часа  до 17:00 часа на 3 ноември в следните квартали:

vik 2022 tel

  • на изток от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“, между от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Христина Морфова“
  • на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Радецки“ и на изток от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“
  • кв. „Самара 3“
  • на запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Александър Батенберг“ и на юг от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Генерал Столетов“
  • на запад от ул. „Димитър Наумов“ до ул. „Д-р Т. Стоянович“ и на юг от ул. „Генерал Столетов“ до бул. „Цар Симеон Велики“
  • на изток от ул. „Армейска“ до ул. Д-р Т. „Стоянович“ и на юг от ул. „Св. Княз Борис I“ до бул. „Цар Симеон Велики“
  • на изток от ул. „Одринска епопея“ до ул. „Димчо Стаев“ и на юг от бул. „Цар Симеон Велики“ до бул. „Славянски“
  • на юг от ул. „Генерал Столетов“ до бул. „Цар Симеон Велики“ и на изток от ул. „Хаджи Д. Асенов“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“, включително хотел „Верея“.

Водоснабдяване и Канализация ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

На подобна тема