Райони със спряно водоподаване в Стара Загора на 18 ноември 2022 г.

Във връзка с изпълнение на монтажни дейности по проект по Оперативна програма „Околна среда“ за реконструкция на водопроводна мрежа в Стара Загора, изпълняван от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, на 18 ноември 2022 г., до 12 часа ще бъде спряно водоподаването в кв. „Градински“. До 17:00 часа без вода ще бъде комплекс „Ушев“, до 15 часа – кв. „Индустриален“ и кв. „Кольо Ганчев“.

Заради авария, до 13:00 часа се спира водоподаването в района от ул. „Христо Ботев“ до бул. „Славянски“ и от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Димитър Наумов“.

Заради монтажни дейности по проект за реконструкция на водопроводна мрежа в Стара Загора, до 16:30 часа се спира водоподаването от ул. „Димитър Наумов“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Ген. Столетов“.

 vik stara zagora

www.infoz.bg  www.infoz.bg

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber