Даяна Стойчева получи поздравления от кмета Живко Тодоров за спортния си успех

Златната медалистка Даяна Стойчева, състезателка на клуб по борба „Берое“, беше поздравена за успехите си от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров. Тя беше прието от кмета заедно с треньора Даяна Пашева и своя баща. Даяна Стойчева извоюва първо място в категория до 46 килограма при момичетата на проведеното в Стара Загора Държавно лично първенство за момичета и кадетки.

IMG 7829

Тя беше отличена и за най-технична състезателка. Старозагорката отбеляза и друг успех – премина от 42 килограма в по-горната категория – 46 килограма. Даяна Стойчева грабна и приза „Динко Петров“ за най-добра българска състезателка на едноименния турнир в памет на бронзовия олимпийски медалист от летните олимпийски игри през 1960, проведени в Рим.

„Винаги се радвам, когато мога да поздравя млади, можещи и амбициозни спортисти. Искрени поздравления за постигнатите успехи, сигурен съм, че предстоят още много такива“, обърна се към шампионката Живко Тодоров. Той връчи на младата старозагорка и специален плакет за приноса ѝ към прославянето на Стара Загора като спортен град.

Dayana Stoycheva

IMG 7817

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg