В Стара Загора ще се проведе инициативата „Боядисай яйце, спаси детско сърце“

На 15 април, от 10.00 до 14.00 часа, ще се проведе великденски празник на открито с кауза – „Боядисай яйце, спаси детско сърце“, в парк „5-и октомври“. Инициативата е организирана от Rotary Satellite e – Club of Stara Zagora, Rotary Club Stara Zagora, Inner Wheel Club Stara Zagora, Interact Club Stara Zagora и Rotaract Club Stara Zagora, съвместно с Община Стара Загора.

Събитието ще предостави възможности на децата за разнообразни игри, кътове с интересни забавления и спорт, музикални и танцови изпълнения на популярни артисти в града. Изненади и за най-малките  участници ще има лично от Великденския заек. Подготвен е и Великденски базар с активното участие на местни училища, читалища и клубове за извънкласна дейност.

Освен настроение и незабравими емоции събитието има за цел да подкрепи и каузата, наречена „Боядисай яйце, спаси детско сърце“. Всички събрани средства от базара, както и даренията в специално поставените кутии, ще послужат за закупуването на специализирана апаратура – инфозумати, за нуждите на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ – АД в Стара Загора.

velikden

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема