В Стара Загора ще се проведе инициативата „Боядисай яйце, спаси детско сърце“

На 15 април, от 10.00 до 14.00 часа, ще се проведе великденски празник на открито с кауза – „Боядисай яйце, спаси детско сърце“, в парк „5-и октомври“. Инициативата е организирана от Rotary Satellite e – Club of Stara Zagora, Rotary Club Stara Zagora, Inner Wheel Club Stara Zagora, Interact Club Stara Zagora и Rotaract Club Stara Zagora, съвместно с Община Стара Загора.

Събитието ще предостави възможности на децата за разнообразни игри, кътове с интересни забавления и спорт, музикални и танцови изпълнения на популярни артисти в града. Изненади и за най-малките  участници ще има лично от Великденския заек. Подготвен е и Великденски базар с активното участие на местни училища, читалища и клубове за извънкласна дейност.

Освен настроение и незабравими емоции събитието има за цел да подкрепи и каузата, наречена „Боядисай яйце, спаси детско сърце“. Всички събрани средства от базара, както и даренията в специално поставените кутии, ще послужат за закупуването на специализирана апаратура – инфозумати, за нуждите на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ – АД в Стара Загора.

velikden

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема