Президентът Румен Радев ще отчете резултатите от „Българската Коледа” в Стара Загора

Президентът на България Румен Радев ще отчете резултатите от благотворителната инициатива „Българската Коледа” за 2017 г. в Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора, през ноември.

Това стана ясно на пресконференция в здравното заведение, в която участваха директорът проф. д-р Йовчо Йовчев, ректорът на Тракийски университет проф. д-р Иван Въшин и деканът на Медицинския факултет проф. д-р Мая Гълъбова.

Държавният глава ще обяви още в Стара Загора акцентите на „Българската Коледа” през следващата година.

От 2012 г. до момента, Университетската болница активно получава апаратура за Детската клиника и за Клиниката по неонатология от благотворителната инициатива, която е под патронажа на президента.

stara zagora portretiРекторът на Тракийски университет проф. д-р Иван Въшин (в ляво), деканът на Медицинския факултет проф. д-р Мая Гълъбова и  директорът на Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович” проф. д-р Йовчо Йовчев

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема