АГ комплексът ще бъде пребазиран до края на годината - сграда

АГ комплексът ще бъде пребазиран до края на 2018

Акушеро-гинекологичният комплекс на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович” – Стара Загора, ще бъде пребазиран в сградата на здравното заведение. Това трябва да стане през декември 2018 г., съобщи изпълнителният директор проф. д-р Йовчо Йовчев.

yovcho yovchevДнес се отварят офертите за ремонт на Клиниката по неонатология, където трябва да бъдат изградени две реанимационни зали. Обществената поръчка е на стойност 170 000 лева с ДДС.

Настоящата сграда, в която се помещава Акушеро-гинекологичният комплекс, на ул. „Ген. Столетов” и бул. „Руски” ще бъде продадена чрез Агенцията за приватизация.

Проф. д-р Йовчев съобщи още, че предстои да бъде подменена цялата отоплителна инсталация на Университетска болница с енергоспестяваща, която ще използва като гориво природен газ. Тя ще позволи през лятото стаите да се охлаждат. Обществената поръчка е на стойност 1,1 млн. лева. Ще бъде модернизирана и реконструирана базата на спешната помощ. Инвестицията там е в размер на 1,5 млн. лева.

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

Теми:

На подобна тема