Doctor Rock фест отново в Стара Загора

От 23 до 25 юни за втора поредна година на Античния форум „Августа Траяна“ в Стара Загора ще забие в ритъма на рока. Вече стана традиция в началото на лятото Община Стара Загора да бъде домакин на лекарите-рокаджии от цялата страна и техния фестивал Doctor Rock. Създаден от очния хирург д-р Станимир Трошев и неговата група LED SEVEN, фестът обещава три вечери здрав рок, добро настроение и срещи с приятели.

На 23 юни, от 19:00 часа началото ще бъде поставено от музикантите от Rock Session от София. Групата е с два самостоятелни албума зад гърба си и ще се представи с изцяло авторски репертоар. Веднага след тях ще забият Докторите от Пловдив и накрая GP Band от Бургас.

Вечерта на 24 юни е за младежите от Covers on Slippers от София, очарователните A.CP.C (Ей СиПи Си) от Велико Търново и Restart Rock Band – София с уникален трибют на Led Zeppelin.

Последната фестивална вечер е старозагорска. На сцената на 25 юни се качват Macrophages (банда на Медицинския факултет на Тракийски университет), Rockstage и Led Seven.  

Plakat 1

www.infoz.bg  www.infoz.bg