Експерти представят в Стара Загора иновациите в автомобилната индустрия

На 28 ноември 2023 г., от 15 часа в Регионален исторически музей – Стара Загора ще се проведе семинар на тема: „Умни машини и интелигентни софтуери – цифровизацията в индустрията – шанс за ускорен растеж на регионите“. То е част от серия технологични конференции, организирани от Община Стара Загора, Haycad Infotech и „Аутомотив клъстър – България“.

Събитието е предназначено за инженери, ръководители и работещи в индустриални предприятия в областта и има за цел да представи пред компаниите в региона на Стара Загора начините за постигане на по-високо ниво на технологичност и ефективност чрез използването на съвременни софтуерни технологии. Ще бъдат обсъдени възможностите на младите хора да работят в съвременна бизнес среда, еквивалентна на тази на специалистите във водещите технологични държави в света. Лекторите ще покажат с нагледни примери, че съвременните технологии и цифровизацията в индустрията са в голяма полза за предприятията и общностите в България. Гостите на форума ще научат за практическите концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификация и обучение на младото поколение.

Участието е безплатно. Необходимо е предварително записване чрез имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в срок до 21 ноември 2023 г.

Stara Zagora auto

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24