Футболистите от Ел Галактикос спечелиха Купата на ГЕРБ – Стара Загора

Футболистите от „Ел Галактикос“ спечелиха Купата на ГЕРБ – Стара Загора

Осмият носител на Купата на ГЕРБ по футбол на малки вратички в Стара Загора беше определен в оспорван финален мач. 4:3 показа резултатът на съдийското табло, след като на терена умения показаха отборите на местните „Ел Галактикос“ и представителите на Казанлък - „Розова долина“.

Първенците, освен медали, спечелиха и спортна екипировка. Шампионите от тазгодишното издание вдигнаха Купата и през 2017 година, припомниха запознати по време на награждаването.

Николай Диков„Огромни благодарности към екипа на МГЕРБ – Стара Загора и фейсбук групата „Футболна Стара Загора“, защото за 8-ми път организират този страхотен турнир. Заедно с всички участници създавате истинско футболно дерби“ - каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Николай Диков. „Познавате ни, знаете, че правим всичко това, за да вървим напред, защото ни пука и искаме европейско бъдеще за нас и нашия град“ - допълни Диков, който е и председател на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в Общинския съвет в Стара Загора.

Третото място остана при момчетата от сборен отбор „Дринктийм – Ремиза“, които не успяха да се справят с дузпите срещу казанлъшкия тим.

Пет дни с много футбол си подариха 22 отбора, които показаха завидни умения на малките вратички на игрищата зад Централна поща и Езикова гимназия „Ромен Ролан“.

niki dikov

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Снимки: ГЕРБ - Стара Загора)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24