Николай Диков е водач на листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ в Стара Загора

Ръководителят на групата на общинските съветници от ГЕРБ в Стара Загора Николай Диков е водачът на листата с кандидати за следващия местен парламент. Това съобщи пред журналисти кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той уточни, че листата е готова и ще бъде представена скоро.

nikolai dikov

В нея са включени и известни на старозагорци хора, общественици и доказани професионалисти в сферата, в която всеки от тях работи, които не са членове на партия ГЕРБ. „Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ трябва да живеят с проблемите на града. Поне 50% от настоящите не го правеха, затова в листата има сериозни промени” – заяви Живко Тодоров.

Той добави, че до момента е получил подкрепа за трети мандат от Коалиция „Народен съюз” (включваща Демократическа партия и Български земеделски народен съюз) и от „Атака”. „Не е важно колко партии и коалиции ще застанат зад един кандидат за кмет. Важна е програмата, която ще предложим и е важно гражданите да застанат зад мен. Искам Стара Загора да става все по-добър и непрекъснато развиващ се град” – каза още Живко Тодоров.

Кметът заяви, че се отнася с уважение към кандидата за градоначалник на Стара Загора, издигнат от Българската социалистическа партия – проф. Иван Върляков и към неговите професионални постижения.

„Във всяка партия има добри идеи и предложения в интерес на града и по тях трябва съвместно да се работи. В някои други градове политиката е мръсен терен, но това не трябва да се допуска в Стара Загора” – категоричен е Живко Тодоров.

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg