Стара Загора отбеляза 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България

▶ Стара Загора отбеляза 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България

На 22 септември честваме 112 години от обявяването на Независимостта на България. В знак на признателност, венци и цветя бяха поднесени пред паметника „Паметника на загиналите във войните старозагорци“ в парк „Александър Стамболийски“ в Стара Загора. Заради въведените епидемични мерки празникът премина без общоградски ритуал.

22 sept 2020 stara zagora

Пред паметника се преклониха заместник-кметовете Иванка Сотирова и Красимира Чахова, областният управител Гергана Микова и нейният заместник Петя Чакъров, народни представители общински съветници и граждани.

Концерт на площада пред Общината изнесе детски фолклорен ансамбъл „Загорче“.

 

Вижте също:

Интервю с историка от Регионален исторически музей – Стара Загора Райна Антонова за Деня на Независимостта, направено през 2018 г.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber