Галена Недкова е новият директор на Офиса на приходната агенция в Стара Загора

Галена Недкова е новият директор на Офиса на приходната агенция в Стара Загора

Териториалният директор на Национална агенция за приходите - Пловдив, Венелин Найденов представи днес новия изпълняващ длъжността директор на Офис за обслужване в Стара Загора – Галена Недкова. „Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност“ – каза Венелин Найденов.

Галена Недкова поема поста от 9 октомври от Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в Агенцията.

Новият изпълняващ длъжността директор на Офиса в Стара Загора работи от 26 години в системата на данъчната администрация.

Завършила е УНСС - София, специалност „Икономика на промишлеността“. Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: “Управление на администрацията”, “Организация на административната дейност и процеси” и “Европейска административна практика”, сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM. Експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветник и колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи, съобщиха от Офиса на агенцията.

www.infoz.bg  www.infoz.bg