Младен Иванов е новият главен архитект на Община Стара Загора

Община Стара Загора от днес има нов главен архитект. Длъжността зае арх. Младен Иванов. Той е роден в Стара Загора през 1981г., завършва Профилирана природоматематическа гимназия „Гео Милев“, а след това продължава обучението си в Университет по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност „Архитектура“. Семеен е, с едно дете. Професионалния си опит добива в столицата, има 15-годишен стаж.

Арх. Иванов беше назначен на длъжността „Главен архитект“ след като спечели двуетапен конкурс – тест с въпроси и казуси от Закона за устройство на територията и писмена разработка на тема „Цели на главния архитект в устройственото планиране на община Стара Загора“.

Арх. Иванов коментира, че ще работи за намаляване на административната тежест за привличане на повече инвестиции, както и създаване на повече възможности за културния туризъм в общината. За него позицията е предизвикателство, но и шанс да помогне за развитието и потенциала на родния си град.

Младен Иванов е новият главен архитект на Община Стара Загора

www.infoz.bg  www.infoz.bg


Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.“


Koledna elha

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber