Временно се ограничава движението в района на стадион „Берое“ на 26 август

С цел опазване на обществения ред и сигурността на посетителите на футболната среща между отборите на „Берое“ и „Локомотив“ – Пловдив, на 26 септември (петък), в часовия диапазон от 19:00 до 21:00 часа и от 22:30 до 23:30 часа, ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства в района на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Ще бъде преустановено преминаването по ул. „Августа Траяна“ от, кръстовището с ул. „Свети Отец Паисий“, в посока стадион „Берое“; ул. „Александър Батенберг“, от кръстовище с ул. „Генерал Столетов“, в посока стадион „ Берое“; ул. „23-ти декември“, ул. „Спортна“, ул. „Мавзолея“, ул. „Тунджа“ и ул. „Бончо Бонев“ – в двете посоки; ул. „Охрид“, ул. „Странджа“ и ул. „Братя Митови“ – в посока стадион „Берое“.

Живущите в района граждани ще бъдат пренасочени да използват близките улици или допускани срещу документ за самоличност. Общественият транспорт няма да бъде ограничен и няма да има промяна в маршрутното му разписание.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, които са пряко ангажирани с охраната му.

beroe

www.infoz.bg  www.infoz.bg

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber