Андре Рийо ще изнесе два концерта в София

След като билетите за първия концерт на Андре Рийо се разпродадоха за по-малко от седмица, Кралят на валса обявява втора дата за концерт в София, съобщиха от Eventim. Андре Рийо и неговият оркестър “Йохан Щраус“ ще свирят на 16 и 17 юни 2018 г. в зала „Арена Армеец“.

andre riyoБилетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Eventim, бензиностанции OMV, билетен център НДК, както и онлайн от www.eventim.bg и www.andrerieu.com.

Хиляди фенове по цел свят, на петте континента, са влюбени в магнетичния микс от валсове, филмова музика, опера, мюзикъли и забавни мелодии на Андре Рийо. И той със сигурност знае как да поднесе великолепно представление, включващо едновременно и романтика, и изискан хумор. Неговите концерти привличат повече от 600 000 зрители годишно, което показва, че харизматичният артист е по-продаваем от суперзвезди като Мадона, Елтън Джон или Coldplay например.

Историята на Рийо е невероятна: „Маестрото на масите“ ( както го нарича Wall Street Journal ) е продал повече от 40 милиона CD и DVD-та, отбелязал е 30 първи места в световни класации, получил е над 500 платинени и три Британски награди за „Албум на годината”. Неговите албуми редовно се изкачват до топ 5 на Британските поп-класации, а видеата му достигат милиарди гледания в YouTube. Рийо има повече от 2, 9 млн. последователи във Facebook.

Неговият оркестър „Йохан Щраус“ е най-големият частен оркестър в света, като в състава му има музиканти от 13 различни националности.

www.infoz.bg  www.infoz.bg