Брайън Адамс представя в България новия си сингъл

"Don’t Even Try” е заглавието на новия сингъл на Брайън Адамс от албума „Get Up“, на който е кръстено и световното турне на звездата, което ще разтърси София на 11 октомври 2016 г. с грандиозен BEST OF концерт в зала "Арена Армеец".

Родните фенове имат привилегията да са едни от първите зрители, които могат да се насладят на видеото към песента, чиято премиера беше преди броени часове в каналите за видео споделяне и  социалните мрежи. В редица европейски държави като Германия, Франция и Португалия, то все още не е достъпно, недоволстват почитателите на звездата, съобщиха от Moko Solution.

Екранизацията на песента отново следва концепцията за черно-бяла визия, с която се отличава цялата кампания за “Get Up”, а феновете, които вече са гледали видеото, го определят като „гениално“.  В парчето освен самия Брайън, участие взема и китариста Дейвид Уилямс, a на барабаните е Джим Валънс – дългогодишният съавтор на хитовете на звездата.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

Bryan Adams visual

infoz autor www.infoz.bg