Уникалното визуално шоу Vivaldianno се отлага за 19 март 2017 г.

Световноизвестни виртуозни музиканти ще гостуват в зала "Арена Армеец" в България с уникалното шоу Vivaldianno с триизмерни ефекти на 19 март 2017 г., вместо на 9 декември, както първоначално беше обявено.

Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади.  в най-голямата зала Арена Армеец на 9 декември. Спектакълът събира на една сцена виртуозни музиканти от цял свят, съобщиха от Моко Солюшън.

Закупените билети за Vivaldianno с дата 9 декември 2016 г. важат за новата дата 19 март без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.

Една от звездите на шоуто е и световноизвестната виолончелистка и композитор Тина Гуо. Нейното отличително звучене – комбинация от класическа музика, модерен рок и електронни елементи, я прави неизменна част от музикалния акомпанимент на звезди като Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана, Фу Файтърс и много други. Обявена за интернационална сензация, Тина участва още и в създаването на филмова музика.

VivaldiannoАвтори на 3D спектакъла са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени. Либретото е дело на Томаш Белко, а визуалната концепция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор.

Необикновената история за надеждите и загубите на големия италиански гений Антонио Вивалди е пресъздадена по един вълнуващ начин и разказана, както никога досега.

Новата уникална интерпретация на класическия концерт съчетава традиционно и съвременно, минало и бъдеще на фона на впечатляващи светлинни и визуални 3D ефекти. Във Vivaldianno бароковата атмосфера е пресъздадена по впечатляващ начин благодарение и на модерното танцово шоу.

Оркестърът е позициониран между два огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. В комбинация с уникалния светлинен дизайн, създаден по най-съвременните технологии, публиката за първи път ще стане свидетел на ненадминато музикално и визуално изживяване в трето измерение.

Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution.

Билети се продават в седемте каси на Eventim  в Стара Загора:

1. Технополис – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81
5. бул. „Цар Симеон Велики“ 105
6. бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2
7. бул. „Цар Симеон Велики“ 119

Vivaldianno 3

www.infoz.bg