Автогара Стара Загора временно спира работа

Автогара Стара Загора временно спира работа

Във връзка с предприетите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, считано от 00.00 часа, на 22 март 2020 г., преустановява работа Автогара Стара Загора. Това е решено на среща на Общинския кризисен щаб. Остават активни линиите, обслужващи само градската територия. Има контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на Стара Загора. 

Тези мерки са създадени, за да се контролира спазване на Заповедта, издадена на 20 март, на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Промяна има при контролно-пропускателния пункт на шосето към Нова Загора и Околовръстен път, за да се избегне неудобството за жителите на кв. „Зора“. Постът на органите на реда, касаещ западната част на Стара Загора, ще бъде разположен преди село Богомилово, до бензиностанцията.

Към настоящия момент се приемат всички видове на вече издадени служебни бележки от работодатели. Община Стара Загора ще публикува образци на Декларация и Служебна бележка, които ще бъдат достъпни в сайта на администрацията, и ще бъдат необходими при пътуването на гражданите през новата седмица.
 

Засилени мерки срещу разпространението на коронавирус в Стара Загора

www.infoz.bg  www.infoz.bg