Временно се спира движението в западна посока през новия пътен възел до магазин Билла

За 10 дни движението през новоизграждащия се пътен възел, в западния край на централния булевард в Стара Загора (до магазин Билла), ще се извършва само в източна посока. Пътуващите на запад ще преминават през обходен маршрут.

Реорганизацията се извършва с оглед осигуряване на безопасното изпълнение на строително–монтажните работи.

Пътен възелОт 18 до 28 май 2016 г. ще бъде спряно движението на всички видове транспорт в южната лента на северното платно на бул.“ Цар Симеон Велики“, в участъка от ул. „Армейска“ до ул. „Капитан Петко Войвода“. Северната лента ще се използва за движение в източна посока.

Движението ще се осъществява по обходен маршрут:

•    За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“.
•    За движещите се от изток на запад - по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“.

От изток на запад тролеите и автобусите от градския транспорт, в участъка след ул. „Д. Стаев“, ще се движат както следва:

•    Ул. “Д-р Стоянович“ – ул. “Ген. Столетов“ - ул. „Генерал Делчев“ - ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.

infoz autor www.infoz.bg

Теми: