Старши комисар Георги Хаджиев ще представи приоритетите на ОДМВР – Стара Загора

Директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев ще проведе първата си пресконференция на 17 август от 10 часа. Ще бъде представена информация за резултатите от дейността на дирекцията от началото на годината до момента.

georgi hadzhievЩе бъдат посочени и приоритетите, поставени на ОДМВР - Стара Загора по противодействие на престъпността и опазване на обществения ред.

Старши комисар Георги Хаджиев беше назначен за директор на ОДМВР - Стара Загора със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев на 1 август.

Старши комисар Хаджиев е завършил УНСС. От 2001 г. работи в системата на МВР.

Преминал е през различни нива на професионално развитие, като 15 години е работил в отдел „Икономическа полиция“ – СДВР. От декември 2016 г. до назначаването му на ръководния пост в Стара Загора е бил началник на столичното Първо РУ.

 

www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

Интервю с Васил Драголов

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД