Старши комисар Георги Хаджиев е новият директор на ОДМВР – Стара Загора

Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, старши комисар Георги Хаджиев е назначен за директор на ОДМВР – Стара Загора. Той е завършил УНСС. От 2001 г. работи в системата на МВР.

georgi hadzhievПреминал е през различни нива на професионално развитие, като 15 години е работил в отдел „Икономическа полиция“ – СДВР. От декември 2016 г. до назначаването му на ръководния пост в Стара Загора е бил началник на столичното Първо РУ.

На 1 август главният секретар на МВР представи старши комисар Хаджиев пред ръководния състав на дирекцията и му пожела професионални успехи. Главен комисар Младен Маринов припомни, че постигнатите до момента високи резултати в дирекцията са своеобразно предизвикателство към старши комисар Хаджиев, чиято задача ще е не само да запази, но и надгради постигнатото до момента. Новоназначеният директор на ОДМВР-Стара Загора благодари за оказаното ме доверие и увери, че ще работи с добре подготвени, компетентни и мотивирани служители за противодействието на престъпността, осигуряване на обществения ред и спокойствието на гражданите, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Досегашният директор на областната дирекция старши комисар Николай Кирков е назначен по негово желание на друга отговорна длъжност в ОДМВР – Пловдив.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема