Николай Кирков напуска поста директор на ОДМВР – Стара Загора

Директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Николай Кирков получи Почетния знак на областния управител. Той напуска настоящия си пост и предстои да бъде назначен за началник на Шесто РУ „Полиция” в Пловдив.

kirkov mikovaОтличието му бе връчено от областния управител Гергана Микова за отличното взаимодействие между двете институции при решаването на възникнали проблеми и извънредни ситуации в Старозагорска област, съобщиха от пресцентъра.

„За мен беше чест и удоволствие да работим заедно във времето, в което Вие бяхте директор на ОДМВР-Стара Загора. Благодаря Ви за това, че с високия си професионализъм Вие осигурихте отличното взаимодействие между нашите две институции и във всички случаи, когато се е налагало, реагирахте адекватно и своевременно за решаването на важни за жителите на Старозагорска област проблеми и ситуации. Вашият всеотдаен труд в полза на обществения ред и спокойствието на гражданите, издигна престижа на ръководената от Вас дирекция. Поклон пред Вашата смелост и отдаденост на голямата кауза да защитавате сигурността на държавата. Пожелавам Ви и на новата си длъжност да работите със сърце и достойнство и да постигате целите, които сте си поставили” - каза областният управител.

От своя страна старши комисар Кирков също благодари на г-жа Микова за отличната съвместна работа и сподели, че ще остане с добри спомени от пребиваването си в Стара Загора.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24