Удари първият учебен звънец

Около 18 000 са учениците, които прекрачиха прага на училищата в община Стара Загора на 15 септември. Първокласниците са около 1500. Кметът Живко Тодоров поздрави възпитаниците и преподавателите на 6-о Основно училище "Св. Никола" и на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Лубор Байер".

Гости на официалното откриване на новата учебна година в гимназията бяха още областният управител Гергана Микова, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков и зам.-кметът Янчо Калоянов.

Средният успех за учебната 2016/2017 г. в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Лубор Байер" е 4,92. 137 ученици за завършили годината с отличен успех. 14 са пълните отличници, които получиха грамоти и награди от директора на гимназията. Признание получиха и ученици, класирали се на първо и второ място на състезание по техническо чертане.

Зам.-кметът Иванка Сотирова честити първия учебен ден на учениците и преподавателите в Търговската гимназия "Княз Симеон Търновски". Зам.-кметът Красимира Чахова откри новата учебна година в 5-о Основно училище, а областният управител в Средно училище "Максим Горки".

{responsivegallery}-2017-09/lubor-bayer{/responsivegallery}

Приветствие на Живко Тодоров - кмет на община Стара Загора - при откриването на учебната година 2017/2018 в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Лубор Байер" в Стара Загора

Приветствие на Гергана Микова - областен управител на Стара Загора - при откриването на учебната година 2017/2018 в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Лубор Байер" в Стара Загора

Венета Асенова | www.infoz.bg (Снимки: Община Стара Загора)

Работа в Арсенал - офис Стара Загора

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber