Новият директор на РЗОК – Стара Загора д-р Жулиета Здравкова встъпи в длъжност

Новият директор на Регионалната здравноосигурителна каса – Стара Загора (РЗОК) д-р Жулиета Здравкова официално встъпи в длъжност. Тя беше представена пред служителите от областния управител Гергана Микова.

zhulieta zdravkova„Полежавам Ви да запазите досегашния ритъм и да продължите с грижата за здравните заведения. Трябва да защитим и УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”, защото хората, които нямат възможност да се лекуват в частните болници, имат основно човешко право да получават здравна грижа” – каза Гергана Микова.

„За мен е чест да работя с изграден екип от специалисти” – заяви д-р Здравкова и благодари за сърдечното посрещане.

Д-р Жулиета Здравкова е завършила медицина в Тракийски университет – Стара Загора през 1995 г. През 2010 г. придобива специалност „Детски болести” и работи в Клиниката по педиатрия в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”. До 2013 г. е била началник на Спешното отделение и Консултативно-диагностичния блок на Университетска болница. До началото на 2017 г. е била началник на Транспортен Диагностично-консултативен център – Стара Загора. През настоящата година е придобила специалност „Спешна медицина”. До встъпването си в длъжност като директор на Регионалната здравноосигурителна каса – Стара Загора е началник на Консултативно-диагностичния блок на Университетска болница.

Венета Асенова | www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24