Областната дирекция на МВР – Стара Загора е с нов директор

Досегашният директор на Областна дирекция на МВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев поема ръководството на Столичната дирекция на вътрешните работи. На негово място със заповед е назначен старши комисар Стоян Стоянов.

stoyan stoyanov

До момента е бил началник на отдел „Икономическа полиция” в Столичната дирекция на вътрешните работи. Той беше представен пред състава и журналисти от новия главен секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

„Старши комисар Стоян Стоянов е млад и много перспективен човек. Той ми беше пряко подчинен в Столичната дирекция на вътрешните работи, знам неговите качества и го предложих на министър Младен Маринов да бъде назначен за директор на Областна дирекция на МВР – Стара Загора, тъй като бях решил Столичната дирекция на вътрешните работи да се оглави от старши комисар Георги Хаджиев” – заяви пред журналисти главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

„Ще продължа започнатото от старши комисар Георги Хаджиев. Той е създал един много добър екип. Основните приоритети в работата ми са превенцията на престъпността и повишаването на разкриваемостта на престъпленията, което е цел на всички в системата на МВР” – каза новият директор на Областна дирекция на МВР – Стара Загора.

Старши комисар Стоян Стоянов е на 38 години, завършил е магистърски степени по „Стопанско управление” и „Право”. Семеен, с едно дете.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема