Гореща салса фиеста с Памбос в Стара Загора

Гореща салса фиеста с Памбос в Стара Загора

Огненият латино танцьор Памбос Агапиу готви вълнуваща лятна салса фиеста за жителите и гостите на Стара Загора. В завладяващото шоу ще участват и танцьорите от Los Pambos. Лятната фиеста ще се състои на 27 юни 2015 г., събота, на сцена в пространството пред сградата на общината. Събитието е под патронажа на кмета на града Живко Тодоров и се провежда със специалната подкрепа на Община Стара Загора.

Balkan Salsa Congress - 2014Точно в 18:00 часа усмихнатият танцьор ще се качи на сцената за открит урок по салса.

Програмата на събитието Лятна салса фиеста с Памбос включва:

  • 17:00 - 18:00 – DJ музика
  • 18:00 - 19:00 - Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата
  • 19:00 - 20:00 - Шоу програма с Los Pambos
  • 20:00 - 21:00 - Социални танци

Идеята на инициативата е да се популяризира танцът като форма на движение и активен живот, допринасящи за физическото, духовно и емоционално здраве и усъвършенстване на подрастващите.

През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. През февруари школата на забавния хореограф за пета поредна година беше домакин Национален салса конгрес в хотел „Верея” в Стара Загора и събра на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България и Европа. Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

Pambos Dancing Centre 02

Pambos Dancing Centre 03

Pambos Dancing Centre 04

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)

Най-четеното от последните дни