Гореща салса фиеста с Памбос в Стара Загора

Гореща салса фиеста с Памбос в Стара Загора

Огненият латино танцьор Памбос Агапиу готви вълнуваща лятна салса фиеста за жителите и гостите на Стара Загора. В завладяващото шоу ще участват и танцьорите от Los Pambos. Лятната фиеста ще се състои на 27 юни 2015 г., събота, на сцена в пространството пред сградата на общината. Събитието е под патронажа на кмета на града Живко Тодоров и се провежда със специалната подкрепа на Община Стара Загора.

Balkan Salsa Congress - 2014Точно в 18:00 часа усмихнатият танцьор ще се качи на сцената за открит урок по салса.

Програмата на събитието Лятна салса фиеста с Памбос включва:

  • 17:00 - 18:00 – DJ музика
  • 18:00 - 19:00 - Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата
  • 19:00 - 20:00 - Шоу програма с Los Pambos
  • 20:00 - 21:00 - Социални танци

Идеята на инициативата е да се популяризира танцът като форма на движение и активен живот, допринасящи за физическото, духовно и емоционално здраве и усъвършенстване на подрастващите.

През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. През февруари школата на забавния хореограф за пета поредна година беше домакин Национален салса конгрес в хотел „Верея” в Стара Загора и събра на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България и Европа. Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

Pambos Dancing Centre 02

Pambos Dancing Centre 03

Pambos Dancing Centre 04

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Стара Загора)barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД