Турнир по дигитални образователни игри Пукльовците ще се проведе в Стара Загора

Турнир по дигитални образователни игри Пукльовците ще се проведе в Стара Загора

Организаторите на уникалния по рода си турнир Пукльовците канят всяко училище в Стара Загора и околностите да излъчи до два отбора и да участва напълно безплатно в забавното предизвикателство на 29 януари, от 14:00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Отборите ще се състезават помежду си, като решават задачи по математика и работят в екип.

Забавата е гарантирана и всички отбори ще получат награди!

Пукльовците са дигитални образователни игри, които помагат на учениците да развиват умения за работа в екип и ги учат да им пука за другите, за природата, за света.

Критерии за участие:
  • Ученици от 4-ти клас
  • 6 ученици в отбор
  • до 2 отбора от всяко училище.

Повече информация за формата на турнира. Тук може да усетите великолепното настроение и щастието на децата по време на последния ни турнир. Местата са ограничени. Запишете отбора си!

Турнирът е отворен и за посетители. Всеки учител, родител и/или директор, който иска да се запознае с Пукльовците, е добре дошъл.

Проектът Пукльовците е финалист в телевизионния конкурс за социални предприемачи на Нова телевизия #Промяната и ще има нужда от Вашия глас от 14 януари до 3 февруари 2020 г., за да спечелят заслужена награда! Линк към страницата за гласуване.

Ето три важни причини, за да запазите своя глас за Пукльовците:

🔥 За да повишим обществената осъзнатост за това, че половината от българските деца нямат дори базови умения за работа в екип и това е проблем.
🔥 За да дадем възможност на нашите децата да учат неформално и да съпреживяват ученето чрез игра.
🔥 За да повишим ангажираността и мотивацията на нашите деца към учебния процес, а оттам да повишим и техния успех.

Ако тези причини не са Ви достатъчно - може да намерите още!

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Светът

Президентът на Франция Еманюел Макрон назначи 55-годишният Жан Кастекс за министър-председател на мястото на Едуар Филип и му възложи да състави ново правителство. Кастекс е познат като високопоставен служител от администрацията и десен кмет на малкия град Прад. Кастекс поема премиерския пост от Едуар Филип, които връчи днес оставката на своето правителство на президента Макрон

* * *
Официално е поставено началото на строителството на големия инвестиционен проект „Елиникон“ на мястото на бившото летище на Атина в южната част на гръцката столица. Lamda Development е инвеститор в проекта и планира да превърне крайбрежния терен в комплекс от луксозни жилища, хотели, яхтено пристанище и казино на обща стойност от около 8 млрд. евро. За завършването на проекта може да са необходими до 10 години

Най-четеното от последните дни