Турнир по дигитални образователни игри Пукльовците ще се проведе в Стара Загора

Турнир по дигитални образователни игри Пукльовците ще се проведе в Стара Загора

Организаторите на уникалния по рода си турнир Пукльовците канят всяко училище в Стара Загора и околностите да излъчи до два отбора и да участва напълно безплатно в забавното предизвикателство на 29 януари, от 14:00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Отборите ще се състезават помежду си, като решават задачи по математика и работят в екип.

Забавата е гарантирана и всички отбори ще получат награди!

Пукльовците са дигитални образователни игри, които помагат на учениците да развиват умения за работа в екип и ги учат да им пука за другите, за природата, за света.

Критерии за участие:
  • Ученици от 4-ти клас
  • 6 ученици в отбор
  • до 2 отбора от всяко училище.

Повече информация за формата на турнира. Тук може да усетите великолепното настроение и щастието на децата по време на последния ни турнир. Местата са ограничени. Запишете отбора си!

Турнирът е отворен и за посетители. Всеки учител, родител и/или директор, който иска да се запознае с Пукльовците, е добре дошъл.

Проектът Пукльовците е финалист в телевизионния конкурс за социални предприемачи на Нова телевизия #Промяната и ще има нужда от Вашия глас от 14 януари до 3 февруари 2020 г., за да спечелят заслужена награда! Линк към страницата за гласуване.

Ето три важни причини, за да запазите своя глас за Пукльовците:

🔥 За да повишим обществената осъзнатост за това, че половината от българските деца нямат дори базови умения за работа в екип и това е проблем.
🔥 За да дадем възможност на нашите децата да учат неформално и да съпреживяват ученето чрез игра.
🔥 За да повишим ангажираността и мотивацията на нашите деца към учебния процес, а оттам да повишим и техния успех.

Ако тези причини не са Ви достатъчно - може да намерите още!

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24