Общината отличи старозагорски ученици за завоювани медали от турнири по ММА

Със специално изработени плакети за високи спортни постижения на Община Стара Загора бяха удостоени днес шестима от състезателите на боен клуб „Атила“ . Отличията връчи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова. „Поздравявам Ви за отличното представяне на изминалите състезания. С Ивайло Георгиев се познаваме от години.

Той е много упорит и всеотдаен не само като треньор, но и като човек. Със собствени средства и сили успя да превърне едно неугледно помещение в една прекрасна зала, в която вие тренирате и изковавате всички тези успехи“ - каза в приветствието си Чахова. Тя пожела много успехи и отличия на младите старозагорски надежди.

chahova ivo

Благодарност за подкрепата на Община Стара Загора изказа треньорът Ивайло Георгиев. „ММА става все по-харесван от младите хора и деца и става все по-популярен. На националния шампионат, който се проведе в Ямбол, бяхме с грандиозен отбор от 30 състезатели, което беше невероятно. Завоювахме много призови места и спечелихме всички отборни купи от надпреварата“ - подчерта още Георгиев.

Плакети получиха Виолета Старчева, завоювала второ място на Световно първенство за юноши и два пъти шампион на България по ММА, Кристиян Канев, спечелил второ място на Световно първенство за юноши, Пламен Димитров, заел пето място на Европейско първенство и шампион на България по ММА и граплинг, Стефан Ташев, спечелил шампионска титла на България по ММА - кадети до 67 кг, Робин Иванов - шампион на България по ММА - юноши 57 кг, и Милен Фетов - шампион на България по ММА и граплинг - мъже до 77 кг.

По време на награждаването стана ясно, че през следващата седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна тренировка по ММА, в която могат да се включат и любители спортисти.

plaketi MMA

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: