Община Стара Загора и Германо-българска индустриално-търговска камара организират инициатива в подкрепа на местния бизнес

На 26 април 2022 г. Община Стара Загора и Германо-българска индустриално-търговска камара организират инициатива в подкрепа на местния бизнес в региона. Предвижда се провеждането на индивидуални срещи (дигитални) за български производители или търговски фирми, желаещи да разширят своя бизнес на германския пазар.

teamwork

Камарата ще предостави конкретни възможности и препоръки за навлизане на този пазар.

Събитието ще се проведе онлайн от 10:00 часа. Компании от Стара Загора ще могат да се срещнат с представител на Германо-българската индустриално-търговска камара.

Община Стара Загора кани всички компании, които имат интерес, да се включат в информационния семинар, за което е необходимо да изпратят заявка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел. 042/614 612, в срок до 15 април. Записалите се ще получат линк за онлайн срещата.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24