Дара завладява Стара Загора в първия спортен празник за тийнейджъри SporTeen Day

Популярната поп изпълнителка Дарина Йотова – Дара ще бъде специален гост на първия по рода си спортен празник за тийнейджъри SporTeen Day, който ще се проведе в събота (15 май 2022 г.) в парк „Артилерийски“. Любимата на подрастващите певица ще зарадва своите фенове с последните си хитове. В празничния концерт, който е насрочен за 16:00 часа, ще се включат още старозагорски танцови и вокални школи.

Сред тя са „Хроматикс“ – група за поп и джаз пеене при НУМСИ „Христина Морфова“, хип хоп школите Scary ShadowZzz и Do it Crew. Зрителите ще се насладят и на спектакъл, изпълняван от балета на Държавна опера Стара Загора. Водещ ще бъде известният изпълнител, танцьор, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще поднесе много изненади на своите фенове.

Денят ще бъде открит в 9:00 часа, а програмата включва състезания по различни видове спорт като минифутбол, баскетбол 3x3, волейбол, тенис на корт и дартс. За любителите на по-силовите спортове ще се проведе демонстрация на канадска борба и не на последно място – street workout. В следобедните часове различни клубове свободно ще представят своите спортове за всички, които имат желание да пробват своите умения.

От 14:00 часа младият кмет на Млада Загора Гергана Желева ще запознае присъстващите с проекта „Пътят към Европа“, който представя по интересен начин програмата „Еразъм +“ и възможностите, които тя предлага.

Dara

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg