Участници в лотарията на приходната агенция регистрираха фискални бонове на 84 млн. лева

Третият късметлия от лотарията на приходната агенция ще стане ясен на 4 януари

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лева са регистрирани за участие в Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП) и Министерство на финансите от началото на кампанията досега.

Сайтът на играта е посетен над 6,6 млн. пъти.

Третият късметлия от лотарията на НАП и МФ ще стане ясен на 4 януари 2016 г., отново в ефира на Българската национална телевизия в сутрешния информационен блок „Денят започва“. Наградата е смарт телефон с четириядрен процесор, 2 Сим-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

infoz autor www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема