Обявен е конкурс за стипендии по програмата Opportunity Funds - Bulgaria за 2018 г.

Обявен е конкурс за стипендии по програмата Opportunity Funds - Bulgaria за 2018 г.

Комисия „Фулбрайт” обявява ежегодния конкурс за 10 стипендии по 5000 долара за подготовка на талантливи ученици в 11 клас по програмата Opportunity Funds - Bulgaria за 2018 г. Крайният срок за подаване на документи онлайн е 10 декември 2017 г.

Програмата се финансира изцяло от Правителството на САЩ (Бюрото за образователни и културни дейности към Държавния департамент на САЩ) и Американското посолство в България и се осъществява от Консултантския център EducationUSA при Комисия „Фулбрайт”.

Програмата цели да помага талантливи ученици в 11 клас, които имат високи академични постижения, награди и лидерски изяви, но не разполагат с достатъчно финансови средства да се подготвят за успешно за кандидатстване в акредитирани американски колежи и университети и започване на обучение в САЩ.

Кандидатстването става онлайн чрез Google Form.

Информация за конкурса
Комисия „Фулбрайт”
Fulbright.bg; EducationUSA.state.gov
Снежана Тенева
Консултант за висше образование в САЩ
02/ 981 6830 и 0898/ 823 329
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.infoz.bg

Теми: