Състезание по спортен риболов на хищна риба в Стара Загора

Състезание по спортен риболов на хищна риба в Стара Загора

Състезание по спортен риболов на хищна риба ще се проведе на 1 октомври 2022 г. на езеро Загорка в Стара Загора. Организатор на турнира е екипът на риболовен магазин VUK.BG и Спортен клуб по риболов – Стара Загора (езеро Загорка). Събитието е озаглавено VUK.BG Street Fishing спининг турнир. Поканени са всички ентусиасти и професионални спининг риболовци от града и страната. Вече има потвърждения за участие на десетки риболовци, някои от които са професионални състезатели по спининг риболов от България и Румъния.

fish

Наградите са осигурени от риболовен магазин VUK.BG.

Всеки, който желае да се запише за турнира, може да го направи от формата за записване във фейсбук събитието, а също и да се запознае с правилата. Таксата за участие е 30 лева, като всички такси ще бъдат използвани от Спортен клуб по риболов – Стара Загора за дейността на клуба и поддръжка на езерото.

Спортният риболов на хищни риби е едно прекрасно хоби, изпълнено с много адреналин, което сплотява хората като общност и засилва контакта им с природата, споделя от името на организаторите Веселин Борисов.

 

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg