Роклегенди се събират в последната вечер от „Beerфестът“ в Стара Загора

Роклегенди се събират в последната вечер на „Beerфестът“ на 5 септември 2021 г. в Стара Загора. Емблематичните „Диана Експрес“ и „Фондацията“ в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони ще зарадват феновете под открито небе в парк „Загорка“. Специални гости, които ще се присъединят към тях, са Наско от Б.Т.Р., Звезди от „Ахат“ и Славин Славчев.

Beerfest 2021

Паметно музикално шоу, посветено изцяло на рока, очаква публиката във финалната вечер за издание 2021. Началото му ще даде страрозагорската група Rockstage от 19:00 часа, като изпълни свои авторски песни и кавъри на известни банди.

Гостите на събитието могат да се насладят на качествена бира и разнообразие от бирени мезета във фестивалната зона още от 17:00 часа, като ще имат възможност да опитат специално създаденото за фестивала наливно „Beerфест фестивално“ пиво.

За да запечатат спомените от Beerфестът 2021 посетителите могат да направят снимка под звездите до сцената в специална рамка, с която да споделят „Доброто тук“.

„Beerфестът“ се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна „Загорка“ и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „Аякос“, туристически информационен портал visitstarazagora.bg, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“ и ресторант „Щастливеца“.


За „Загорка“ АД , част от корпорация Heineken

Пивоварна „Загорка“ навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията“ през 1902 г. от д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка“ АД се присъединява към глобалното семейство на Heineken. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка“ АД за модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. Министерството на околната среда и водите отличава „Загорка“ АД с наградата „Зелена България“ за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, „Загорка“ печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания“ в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno,

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg