Стилистът Стенли Нанчев с благотворителен жест към възрастни хора

Стилистът Стенли Нанчев с благотворителен жест към възрастни хора

Нова благотворителна инициатива организира известният стилист от Казанлък Стенли Нанчев. Заедно с ученици от Профилираната гимназия „Академик Петко Стайнов” и негови колеги ще зарадват възрастни хора, като им подарят постригване, боядисване и бръснене. Поредният жест на Стенли ще бъде осъществен на 11 декември от 8:30 часа в Дом за стари хора № 1 в Казанлък, съобщава стилистът във профила си във Фейсбук.

Всички бръснари и фризьори, желаещи да се включат в инициативата, могат да се обадят на Стенли на тел. 0896640044.

През тази година Станимир Нанчев – Стенли направи щастливи десетки абитуриенти в неравностойно положение. Поредната му благотворителна инициатива среща много съпричастност от млади хора от цялата страна.

Те дариха абитуриентските си рокли, костюми, обувки и бижута, за да направят този вълнуващ ден, незабравим за момичетата и момчетата, които изпитват финансови затруднения.

„Очаквам бъдещите абитуриенти да дойдат в салона в Казанлък, който се намира на ул. „Иван Вазов” 4, за да получат своите тоалети. Това не трябва да ги притеснява, всеки може да изпадне в затруднено положение, но ние ще им помогнем. Хора от Казанлък и от цялата страна има подават ръка” – каза Стенли.

На всяка рокля и костюм е поставен етикет с името и телефонния номер на дарителя. Често между тях и абитуриентите, на които са подарили своите дрехи, се създава ползотворно сътрудничество.

На част от абитуриентите в неравностойно положение Салонът за красота на Стенли осигури безплатен грим и прическа. Благодарение на казанлъшкия стилист, от 2015 г. досега, над 1300 жени, преминали химеотерапия, са получили безплатни перуки в рамките на благотворителната му инициатива „Надеждата е красива”.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Най-четеното от последните дни