Екипажът на старозагорски тролейбус достойна постъпка

Екипажът на старозагорски тролейбус беше поздравен за достойна постъпка

Заместник-кметът на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на тролейбус, превозващ пътници по линия № 36 в събота – Румяна Костова и Минчо Тенев. Двамата намират мобилен телефон, изгубен от пътник. Малко по-късно получават обаждане от собственика на устройството и му го връщат с усмивка. „За добрите дела трябва да се говори по-често, това е и причината да ви поздравя от свое и от името на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров“, каза Радостин Танев.

nagrada tap stara zagora 01

Той зарадва служителите на общинското дружество „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД със символични подаръци и им връчи благодарствен адрес от кмета. „Благодарение на хора като вас – с дълбоки морални и човешки ценности, Стара Загора е все по-добро място за живеене. Не забравяйте, че светът има нужда от малки добрини всеки ден, а не от велики дела веднъж!“, гласи обръщението на градоначалника.

Подарък на служителите връчи и управителят на предприятието инж. Георги Станчев. Той изрази увереност, че всички работещи в общинското дружество носят съвест и добро сърце, както и че постъпката на Димитрина Колева и Минчо Тенев не го изненадва, но го радва искрено.

Тази година, „Тролейбусни и автобусни превози“ чества своя 70-и юбилей и подготвя специална програма за отбелязването му.

nagrada tap stara zagora

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: