Новият управител на „Тролейбусни и автобусни превози“ инж. Георги Станчев

Новият управител на „Тролейбусни и автобусни превози“ инж. Георги Станчев встъпи в длъжност

След проведен конкурс през миналата година и гласуване от общинските съветници за управител на дружеството „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД беше избран инж. Георги Станчев. Днес той встъпи официално в длъжност. Инж. Георги Станчев беше представен пред персонала на дружеството от заместник-кмета Йордан Николов.

IMG 2025

Кандидатите за заемане на поста бяха шестима.

Новият управител заяви, че приоритет в неговата работа ще бъдат изготвяне на анализ на транспортната схема на Стара Загора и на потока от пътници на фона на действащата епидемична обстановка, както и запазване на развитието и усъвършенстване на социалната дейност на „Тролейбусни и автобусни превози“ в полза на гражданите.

Инж. Георги Станчев е на 49 години, той е инженер по двигатели с вътрешно горене и магистър по право. „Искам да защитя доверието, което ми е гласувано. Ще наблегна на социалното и на икономическото значение на предприятието“, категоричен е инж. Станчев.

Зам.-кметът Йордан Николов благодари за добрата работа на досега действащия управител Димитър Авджиев и пожела на новия ръководител да продължи добрата комуникация между общината и дружеството. Николов подчерта, че се очаква доставката на 33 нови електробуса и 18 двойни зарядни станции, които да допълнят изцяло обновения автобусен и тролейбусен парк в Стара Загора.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема