„Лятно кино под звездите“ в Стара Загора

Община Стара Загора организира „Лятно кино под звездите“ с любими български филми на 16 и 17 юли, от 21:00 часа, в Античен форум „Августа Траяна“. Старозагорци и гостите на града ще имат възможност чрез коментар в официалната фейсбук страница на Общината да изберат между четири предложения, от които двете с най-много гласове ще бъдат прожектирани по време на вечерите. Желаещите могат да направят своя избор до 2 юли.

Предложенията за лятно кино са – „Игра на доверие“, в ролите – Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова и Владимир Зомбори; „В сърцето на машината“, в ролите – Александър Сано, Юлиян Вергов, Владимир Зомбори, Христо Петков, Христо Шопов, Ивайло Христов, Стоян Дойчев и Башар Рахал; „Привличане“, в ролите – Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова, Радина Боршош и Койна Русева; „Диви и щастливи“, в ролите – Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова, Явор Бахаров, Асен Блатечки и Койна Русева.

Специален гост на една от старозагорските киновечери ще бъде актьорът Александър Сано. 

film 1

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24