Младежкият общински съвет организира благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш!“

За шести път Младежкият общински съвет в Стара Загора кани хората да подкрепят благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш!“. Младите хора целят да бъдат полезни на своите съграждани в нужда. „Ние, членовете на МОС, призоваваме всеки, който има възможност, да се включи в инициативата.

dari

Необходим е поне един пакет с хранителен продукт (боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, олио, сол или консерви). Важно е те да бъдат с дълъг срок на годност и без нарушения в опаковката“ – съобщиха младежите. И тази година пакетите ще бъдат предоставени за нуждите на социалната кухня към храм „Св. Паисий Хилендрарски“, намиращ се в старозагорския квартал „Зора“.

Даренията се приемат в Младежки дом (Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ № 176) до 20 декември, всеки работен ден от 9:00 до 17:30 часа. Повече информация за благотворителната кампания може да получите на тел. 042 639 974. На разположение при въпроси са и представителите на Младежкия общински съвет във всяко училище.

новини Стара Загора  www.infoz.bg

Теми: